Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekindweek

Hartekindweek 2018

In de week van 14 februari is ons jaarlijkse Hartekindweek. De Hartekindweek is een week die helemaal in het teken staat van de naamsbekendheid van Stichting Hartekind en de impact van aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. We willen hiermee de impact van aangeboren hartafwijkingen bij kinderen meer bekendheid geven. Dit is HART nodig voor de groei van Stichting Hartekind zodat we in de toekomst nog meer levensbelangrijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen kunnen financieren.

Tijdens de Hartekindweek van 12 t/m 18 februari zijn alle acties en activiteiten erop gericht om onze bekendheid te vergroten en daar kunnen we jouw hulp HART bij gebruiken.

De acties die we vanuit Stichting Hartekind die week initiëren:

Hoe kun jij ons helpen tijdens de Hartekindweek?
We zoeken vrijwilligers om ons die week te helpen op weg naar meer bekendheid. Dat kan door onze berichten die week zo breed mogelijk te delen binnen je netwerk en je netwerk op te roepen het op hun beurt ook weer te delen.

Ben of heb jij een hartekind? Vertel dan je verhaal aan de lokale media. Vertel hoe het is om een hartekind te hebben of te zijn en hoe belangrijk het werk van Stichting Hartekind is! Tekst over Hartekind hebben wij al op papier gezet, vraag deze aan via info@hartekind.nl en voeg jouw verhaal daaraan toe.

Nederland heeft 17 miljoen inwoners. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat iedereen straks weet hoe impactvol het is als je een hartekind bent!

 

 

Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend