Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekind Collecteweek 2017

Het hele jaar door kan je voor Hartekind met de collectebus de straat op of  huis-aan-huis collecteren.
In de week van 28 augustus t/m 2 september proberen we zoveel mogelijk collectanten in het hele land op de been te krijgen! Doe je ook mee?

Dat kan gewoon in je eigen gemeente. Je kunt kiezen voor een huis-aan-huis collecte (met name ’s avonds) of een straatcollecte in winkelgebieden en terrasjes (voornamelijk overdag). Probeer zoveel mogelijk mensen om je heen te verzamelen omdat het nog veel leuker is om het samen te doen!

Hoe werkt het?
Stuur een mail naar info@hartekind.nl. Geef aan in welke gemeente/wijk je wil collecteren en of je een straatcollecte of een huis-aan-huis collecte wil doen (allebei mag meestal ook!). Geef aan met hoeveel mensen je wil gaan collecteren.

Hartekind vraagt voor jou de vergunning aan bij je gemeente. Als de vergunning goedgekeurd is zullen we ook een oproep op social media doen om te kijken of er nog meer mensen willen collecteren in dezelfde periode in jouw gemeente. Ongeveer een week voorafgaand aan de collecteweek ontvang je van Hartekind de vergunning, het juiste aantal collectebussen, badges en Hartekind t-shirts voor het aantal collectanten dat je hebt, wat tips voor een succesvolle collecte en een instructie voor het storten van de opbrengsten van de collecte en het retourneren van de materialen.

Doe je mee?
 

  

Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend