Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekind Challenge 2017

Hartekind Challenge 2017

Hartekind Challenge 2017 groot succes

Tot nu toe is er ruim €82.000 aan sponsorgeld bij elkaar gelopen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen.

Meer dan 200 kinderen, 125 HARTlopers en ruim 50 vrijwilligers hebben zaterdag 24 juni - ondanks de zware wind - de Hartekind Challenge in Wijk aan Zee tot een weergaloos succes gemaakt! Alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers heel HARTelijk dank!

Dit was het eeste jaar dat Stichting Hartekind een geheel eigen evenement heeft neergezet waarbij hartekinderen en o.a. broertjes, zusjes, vriendjes en familieleden mee konden doen. De Hartekind Challenge bestond uit een mini obstacle run op het strand voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een hardloop parcours van 5 en 10km over het strand.

Iedereen die mee heeft gedaan heeft zich ingespannen om sponsorgeld op te halen voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen met als doel het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van hartekinderen.

Hartekind ambassadeur Martijn Fischer was er die dag ook bij en wat was het een geweldig feestje! Hij sloot de mini obstacle run af met het lied: Bloed, Zweet en Tranen. Alle kinderen gingen naar huis met een welverdiende medaille!

Hieronder een sfeerimpressie van deze geweldige dag.


 

Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend