Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Amsterdam Light Walk 2017

Amsterdam Light Walk 2017

Wandel jij met ons mee voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen?

Naast schaatsen, hardlopen en fietsen gaan we nu ook wandelen! En wel op woensdag 27 december tijdens de Amsterdam Light Walk. Een avondwandeling in een waar lichtjesparadijs. Tijdens de wintermaanden licht de historische binnenstad van Amsterdam op. De wandeling neemt je mee langs de prachtig met licht versierde straten, grachten en kerstmarkten van Amsterdam. Met als één van de hoogtepunten de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival.

LET OP! De 10 km is uitverkocht! Er zijn nog wel startbewijzen voor de 15 km. Tijden zijn tussen 16:30-18:00 uur starten. De indeling wordt door Stichting Hartekind gedaan (op basis van beschikbaarheid). Schrijf je nu snel in! De kosten voor inschrijving zijn €25 inclusief Hartekind kledingstuk.

Als je deelneemt aan de Amsterdam Light Walk in het Hartekind team ga je sponsorgeld ophalen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Dat kan door een sponsorpagina aan te maken en je netwerk te mobiliseren om je te sponsoren. Je streeft naar een sponsoropbrengst van minimaal €100,-.

Geef je nu op met onderstaand formulier.


Maak een actie

Hartekind Amsterdam Light Walk

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kledingmaat

 

Betaling

 

Maak je actie aan

 
New Section
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend