Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Bestuur & Kantoor

Het Bestuur
Het bestuur van Hartekind bestaat uit ervaren professionals uit het bedrijfsleven, de zorg of marketing. Zij zijn nauw betrokken bij het onderwerp aangeboren hartafwijking. Momenteel zitten er in het bestuur zes ouders van kinderen met een aangeboren hartafwijking en een ervaringsdeskundige. Zij weten als geen ander waar Hartekinderen in hun dagelijks leven mee te maken krijgen.

Het bestuur van Hartekind is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de stichting. Op dit moment bestaat het bestuur van Stichting Hartekind uit de volgende personen:                        

Joost Riphagen - voorzitter

Joost  is in het dagelijks leven directeur en ondernemer bij DOOR Training & Coaching. Joost is getrouwd met Milou en heeft een dochtertje met een aangeboren hartafwijking. Joost brengt zijn vrijetijd graag door op de fiets, in de wandelschoenen of in zijn lievelingsstad Rotterdam.


Koen Pruymboom - secretaris

Koen is manager business control bij een financiële dienstverlener en is getrouwd met Willemijn. Hij heeft drie kinderen. De jongste, Veerle, is geboren met een ernstige hartafwijking. Zijn doel is om aangeboren hartafwijkingen en de impact die dit heeft op het leven van  Hartekinderen onder de aandacht te brengen. Zo maken we meer onderzoek mogelijk en dit heeft levenslang impact.
Just Deinum - zakelijke fondsenwerving

Just is oprichter van Stichting Hartekind en heeft zelf een aangeboren hartafwijking. Just is in het dagelijks leven eigenaar van Vesting Support, dit bureau verzorgt kantoorondersteuning voor zelfstandige en kleine ondernemers.

 

Arnout Trampe - algemeen bestuurslid

Arnout is in het dagelijks leven werkzaam in de financiële dienstverlening. Arnout is getrouwd met Emske en vader van een zoon Lucas en een dochter Isabelle. Lucas is geboren met een hartafwijking.
 


 

 

Ruth Schotborgh  - onderzoek

Ruth werkt als psycholoog in de ouderenzorg. Ze is getrouwd met Wouter en heeft 2 dochters: Lisa en Roos. Roos is geboren met een hartafwijking en linker isomerisme. In haar vrije tijd danst Ruth graag, maakt ze een rondje op haar mountainbike of leest ze graag een boek.
 

 

 


Linda Breusers - manager

Linda is sinds eind 2014 het bestuur komen versterken. Ze heeft zich het eerste jaar fulltime als vrijwilliger ingezet voor Hartekind en is sinds 2016 aangesteld als manager en verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie. Linda heeft voorheen in de media gewerkt bij grote bedrijven als Telfort, Microsoft en Sanoma. Linda woont samen met Pieter en hun zoontje Stef. Stef is geboren met een aangeboren hartafwijking en 22q11 deletie syndroom.

 

Clair Streckfuss - officemanager

Clair heeft lange tijd in de goede doelensector gewerkt en zet zich nu met hart en ziel in voor Stichting Hartekind. Dat er nog zoveel kinderen per jaar overlijden aan een aangeboren hartafwijking, dat zou toch niet mogen gebeuren. Onderzoek is daarom hard nodig! Clair draagt graag haar steentje hieraan bij. Zij is onze officemanager en zorgt o.a. voor het reilen en zeilen op kantoor en het ondersteunen van vrijwilligers. Bel haar gerust als je een actie wilt starten voor Hartekind.


Esther van Beelen - junior projectmedewerker

Esther heeft jaren gewerkt in de kinderopvang als manager. Ze is al lang betrokken bij Hartekind als vrijwilliger en sinds een jaar zet zij zich samen met haar man Jeroen in als regiocoördinator. Haar twee kinderen hebben allebei een aangeboren hartafwijking en daarom is het voor haar een hele mooie manier om zich in te zetten voor een prachtig doel wat zo dichtbij haar staat. Als junior project medewerker is zij het eerste aanspreekpunt op kantoor, dus heb je vragen? Mail of bel gerust. 

 

 
 

 


Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend