Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Zwemnachtmarathon in Heerenveen

Ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan van HZ&PC en het 10 jarig bestaan van Sportstad Heerenveen, wordt in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 maart de 2e Heerenveense Zwemnachtmarathon georganiseerd. De opbrengst gaat naar Stichting Hartekind.

De Heerenveense Zwemnachtmarathon is een bijzonder sportief evenement, waarbij sporters een bijzondere prestatie leveren op een ongebruikelijk tijdstip, in een bijzondere sfeer en in een mooie sportaccommodatie. Zwemmen met een ploeg van minimaal zes en maximaal acht zwemmers geeft een sterk teamgevoel. Elk team zwemt van 22.00 uur ’s avonds tot 10.00 uur ’s morgens, waarbij elke zwemmer maximaal een half uur zwemt.

De opbrengst van deze nachtmarathon – het inschrijfgeld bedraagt 85,- per team - gaat naar Stichting Hartekind. Natuurlijk kun je zelf ook nog sponsoren zoeken om nog meer geld op te halen voor Stichting Hartekind. Vraag bijvoorbeeld familie of vrienden om je te sponsoren per gezwommen baantje.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te doen? En durf jij de uitdaging aan? Kijk dan voor meer informatie op www.hzpc-heerenveen.nl. Geef je snel op (vóór 15 maart), want er is een maximaal aantal van 24 teams.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend