Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Succesvolle Dam-tot-Damloop levert € 45.695 op!

Zaterdag 18 september jl. vond alweer de 6e editie van de Dam tot Damloop voor Stichting Hartekind plaats. Dit jaar liepen we met 90 lopers!  
We kijken terug op een zeer geslaagde dag met prachtig zonnig weer, een gezellige sfeer en natuurlijk een hele mooie opbrengst. Deze wordt besteed aan het onderzoek naar de preventie van hersenschade bij kinderen met een aangeboren hartafwijking, dat was waar we het allemaal voor deden!

De teller op Alvarum staat nu op € 42.900,- en er komen nog steeds bedragen binnen. Samen met de shirtsponsoring (met dank aan: Stam Bouw bv, Born, DOOR en de Bedrijvige Bij) en nog een aantal losse donaties is het totaalbedrag opgelopen tot maar liefst € 45.695,-! Een FANTASTISCH bedrag, allemaal mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van de lopers, fietsers en alle sponsoren. 

Dit jaar hadden we er een heel bijzonder team bij: Team Jort, dat bestond uit 14 lopers. De drijvende kracht achter dit team is Ilona Meijers, mama van hartekind Jort. Zij heeft als coördinator alles rondom de Damloop fantastisch georganiseerd. En allemaal vrijwillig! Zelfs de nacht vóór de Damloop was ze nog in contact met lopers over startbewijzen, sponsoracties etc. Een behoorlijk klus dus! Team Jort is voor de Damloop ’s morgens heel vroeg vanuit het noorden afgereisd met een grote bus met 14 lopers en 23 supporters, dus het werd een gezellige boel. Maar het belangrijkste: ze hebben een waanzinnig bedrag met elkaar opgehaald, namelijk:  € 10.654,-. Wat een topprestatie!

Iedereen die dit evenement tot een succes heeft gemaakt HARTelijk dank!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend