Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Succesvolle benefietavond brengt € 4.000 op!

Op 1 oktober hebben Lianne Dijkstra en Liesbeth Stokvis een benefietavond georganiseerd voor Stichting Hartekind.

Toen ze begin dit jaar naar de informatiebijeenkomst bij het UMCG zijn geweest hoorden Lianne en Liesbeth voor het eerst over Stichting Hartekind. Toen ze thuis waren, zei Lianne direct dat ze wat voor deze stichting wilde gaan doen. Binnen een paar dagen had ze al bedacht dat er een benefietavond moest komen en ze vroeg Liesbeth om mee te doen.

"We zijn in april ook naar de vrijwilliger-trainingsdag Stichting Hartekind geweest. Anja (de moeder van Lianne) was daar ook bij. Zij nam ook deel aan de organisatie voor de benefietavond. Op de training hebben we nog een aantal dingen geleerd die we konden gebruiken bij ons idee.
We hebben in de aanloop naar de benefietavond extra acties bedacht, waarmee we nog meer naamsbekendheid voor Hartekind zouden krijgen.
Zo hebben we een fotoshoot geveild en we hebben maar liefst 500 cupcakes verkocht.

Op 1 oktober werd een jubileumconcert gehouden door het Nijverdals Levensliederenkoor, genaamd Hart en Smart, waar -tijdens een lied- een presentatie over Hartekind werd afgespeeld. Tijdens de pauze hebben we een collecte gehouden. Hiermee is maar liefst € 623,82 opgehaald.

Op de benefietavond voor Hartekind in Murphy's Nijverdal trad de band Amnesia belangeloos op. Plaatselijke ondernemers hebben veel prijzen gesponsord voor de loterij tijdens deze avond. We hadden 79 prijzen! Murphy doneerde een deel van de omzet. En in de loop van onze actieperiode hebben veel bedrijven gesponsord.

In totaal hebben het prachtige bedrag van maar liefst €4000,- opgehaald! Dat hadden we van tevoren niet durven dromen!
Wij hebben genoten van alles."

De winnaars van de hoofdprijs

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend