Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Lentefair in Westerbork brengt heel veel op!

Donderdag 19 mei organiseerde o.b.s. De Lindelaar in Westerbork een feestelijke Lentefair! Alles stond die middag in het teken van plezier maken, gezelligheid én het goede doel Stichting Hartekind.

's Middags startte de actie met een sponsorloop. De kinderen van groep 3 t/m 8 en een groepje leerkrachten renden een half uur lang zeer fanatiek rondjes rondom de school en het parkeerterrein. Ze werden daarbij aangemoedigd door de kinderen van groep 1 en 2, diverse ouders en opa's en oma's.

Daarna werd het schoolplein in korte tijd omgetoverd tot een feestelijk koopplein. In de kraampjes verkochten de kinderen hun zelfgemaakte kunstwerken. Mede dankzij de creatieve workshops die de afgelopen weken op de school zijn gegeven, waren er prachtige spullen gemaakt waarvoor veel interesse was. Ook was er een podium waar alle klassen optredens verzorgden voor het publiek. Tussendoor werd er een groot aantal mooie prijzen geveild, die door de lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld.

De rubriek "Heel de Lindelaar Bakt" bleek ook een groot succes. Er werden maar liefst 32 door ouders en kinderen gemaakte taarten ingeleverd, die door een professionele jury werden gekeurd. De juryleden vertelden achteraf dat ze enorm verrast waren door het hoge bakniveau; zoveel heerlijke en prachtige taarten, ontzettend leuk! De winnende taarten werden in de veiling per opbod verkocht. 

De opkomst van deze Lentefair was groots! Mede dankzij het prachtige weer en het grote aanbod van diverse activiteiten, mooie prijzen en lekkernijen was deze dag een succes voor groot en klein! Er was een gezellige sfeer en de actie heeft maar liefst € 4.800,- opgebracht voor Stichting Hartekind!

Stichting Hartekind bedankt jullie enorm voor de inzet!

  

 

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend