Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hoge opbrengst bij Paasmarkt en sponsorloop op de Borghoek

Jaarlijks organiseert basisschool de Borghoek uit Bergen op Zoom een Paasmarkt voor een goed doel. Dit jaar werd de opbrengst verdeeld over drie goede doelen, waarvan Stichting Hartekind er één is. 

De leerlingen hebben in de groepen en tijdens de paasviering voorlichting gehad over de drie goede doelen. Daarna liepen zij enthousiast mee in een sponsorloop om hiervoor samen geld in te zamelen.

Mooie opbrengst
Tijdens een Paasmarkt konden kinderen en ouders allerlei spelletjes spelen, spullen kopen en mooie prijzen winnen bij een Rad van fortuin.

De Paasmarkt en de sponsorloop op de Borghoek waren geslaagd. De opbrengst is geteld en onlangs bekend gemaakt. De kinderen hebben het fantastische bedrag van € 4500 bij elkaar gespeeld en gelopen! Van dit bedrag gaat € 1.500 naar Stichting Hartekind. De Borghoek dankt alle bedrijven die prijzen of materialen schonken en de vele sponsoren die deze sponsoractie mede tot een succes te maken. De school is dankbaar voor de samenwerking en trots op dit mooie resultaat.

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend