Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hoera! Hartekind Boaz is 1 jaar en zamelt € 575 in als cadeau!

Hieronder het bericht  van de ouders Jessica en Richard:

"Onze lieve en stoere Boaz wordt vandaag, donderdag 15 september, alweer 1 jaar. Dat hebben we zaterdag 10 september groots gevierd.

Boaz is geboren met de aandoening Transpositie van de grote vaten. Hierbij zijn de grote vaten (aorta en longslagader) verwisseld. Sinds we van zijn hartafwijking weten (het is ontdekt bij de 20 wekenecho), hebben we ons voorgenomen het groot te vieren als alles achter de rug zou zijn.

Tien dagen na geboorte is Boaz succesvol geopereerd. Zowel de operatie als zijn herstel is zonder complicaties verlopen. Iets wat we niet hadden durven dromen.

Zaterdag vertelde ik onze gasten dat de wereld er vorig jaar rond deze tijd voor ons heel anders uitzag. We stonden op het punt van vertrek naar een prachtig vakantiehuis in Bunnik, op 5 minuten afstand van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. We wilden de bevalling spontaan laten beginnen, maar daarvoor woonden we zelf te ver weg van het ziekenhuis. Een spannend moment, nu kwam het allemaal wel erg dichtbij. Maar ook een mijlpaal, want deze “planning” hadden we maar mooi gehaald. Een paar dagen later werd Boaz geboren.

En nu is onze lieve en stoere Boaz alweer 1 jaar!
Gezond, vrolijk, levendig………….een heerlijk ventje.

We hebben onze gasten een donatie gevraagd voor Stichting Hartekind, in plaats van een cadeau voor Boaz. We hebben maar liefst € 575,- opgehaald! Daarvoor willen we iedereen hartelijk danken!

Op naar een volgend initiatief om geld op te halen, want dat gaat er zeker komen. De eerste ideeën zijn al geboren!"

Richard Bouwmeester
Jessica Stoker
Liz & Boaz

Boaz, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen je nog een fijne dag!
En hartelijk bedankt voor het mooie cadeau aan Hartekind!

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend