Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Het actiejaar 2015-2016 van het Dreamteam

Onze topvrijwilliger José Timmer uit IJzendoorn werft met haar Dreamteam al jaren geld voor Stichting Hartekind. Gedurende het hele jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd, waarmee ze in totaal duizenden euro’s ophalen.

Het Dreamteam bestaat uit 16 personen die zich geheel vrijwillig inzetten. Het zijn allemaal familieleden en vrienden van  José en haar man Erwin.  José en Erwin kregen in 2011 een dochter, Dewi. Zij had echter een ernstige hartafwijking en heeft helaas slechts 5 dagen mogen leven. Uiteraard zette dit het leven van José en Erwin volledig op z’n kop. José wilde na deze verdrietige gebeurtenis graag iets goeds doen voor anderen en daarmee betekenis geven aan het korte leven van Dewi. Door zich in te zetten voor Hartekind kwamen ze in contact met andere harte-ouders en kunnen ze samen iets betekenen voor andere hartekinderen. Het geeft hen een voldaan gevoel, waarbij ook familie en vrienden graag een steentje bij wilden dragen; zo ontstond het Dreamteam. Inmiddels is het Dreamteam uitgegroeid tot maar liefst 16 personen, waarmee ze alle acties gedurende het jaar kunnen volbrengen.

Dit jaar werden er o.a. heel veel oliebollen gebakken en verkocht en allerlei acties georganiseerd rondom Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. Het hele jaar door worden er enorm veel spullen ingezameld die allemaal worden verkocht tijdens een aantal fairs en rommelmarkten. Tussendoor doet het Dreamteam ook nog mee aan sportieve evenementen en zoeken ze sponsoren voor hun acties! Dit jaar is de totale opbrengst maar liefst € 8.500,- !! Fantastisch!! Wat is Hartekind ontzettend blij met dit geweldige Dreamteam, dat zich steeds zo fanatiek inzet voor onze stichting en daarmee ook Hartekind op de kaart zet! 


Kijk voor een leuke impressie van het afgelopen actiejaar 2015-2016 van het Dreamteam naar het filmpje op Facebook.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend