Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekinderen gezocht!

We hebben afgelopen zomer een nieuwe folder gemaakt met foto's van echte hartekinderen genomen door hun ouders. En we zijn heel erg trots op het resultaat!  

Helaas zijn de foto's niet geschikt voor wat groter promotiemateriaal zoals posters. Daarom hebben we een professionele fotograaf (en tevens vader van een hartekind) bereid gevonden om nieuwe foto's te nemen. 

We willen met de foto's uitstralen wat Sil uitstraalt die nu op de voorkant van de folder staat namelijk: 'ik heb heftige dingen meegemaakt, maar ik ben ook gewoon een kind dat kind wil zijn.' 

We zullen daarom voor een aantal foto's kiezen voor een ontbloot bovenlichaam. Wat de foto van Sil natuurlijk nog sterker maakt is dat Sil op die foto een vers litteken heeft dat daardoor extra goed zichtbaar is. Dat willen we proberen weer te benaderen.

Uiteraard doen we dit om de wereld te laten zien hoe groot de impact is als je kind geboren wordt met een aangeboren hartafwijking. 

Wil je je hartekind opgeven voor de fotoshoot, stuur dan jullie verhaal met een foto naar media@hartekind.nl. Dan zullen we samen met de fotograaf een selectie maken en die kinderen en hun ouders uitnodigen voor een shoot ergens in het voorjaar van 2016.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend