Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Geslaagde moederdagactie!


Samen met Fotografie Femmeke heeft hartemama Sandra Jurjens in het weekend van 30 april en 1 mei een moederdagactie georganiseerd om geld op te halen voor Stichting Hartekind. Hieronder lees je haar verslag:

"We hebben een poster gemaakt en deze gedeeld via Facebook, vrienden benaderd en al gauw zat het hele weekend vol gepland met fotoshoots. Om nog wat extra geld in te zamelen, hebben we cake verkocht en een leuke verloting bedacht. We hebben namelijk een fotoshoot verloot voor 8 personen t.w.v. € 85 en 2 jaar geldig is. Deze fotoshoot is gewonnen door Allyon Forijn.

Voor de fotografie hadden we een locatie bij familie uitgezocht, maar door weersvoorspelling zijn we toch op zoek gegaan naar een locatie binnen. Deze hebben we gevonden bij kennissen die een autosloperij hebben; een keer heel wat anders dan de gebruikelijke locaties voor de fotoshoots.

Achteraf bleek dit een toplocatie, want iedereen is erg enthousiast én er zijn erg leuke foto`s gemaakt. Alle deelnemers aan de shoot vinden het erg leuk en geven aan dat het eens totaal wat anders is. We hadden ook meerdere harteouders die het erg leuk vonden om aan de moederdagactie mee te doen.

We hebben fijne gesprekken gehad en uitgelegd waar Stichting Hartekind voor staat. Samen met een fijn team hebben we iets geweldigs neergezet. Het weer was achter af helemaal top en kon niet beter. We hebben folders verspreid en posters opgehangen. Natuurlijk hebben we dit ook dit weer via social media gedeeld. 

De fotograaf heeft alles heel snel bewerkt en op een cd gezet, zodat iedereen al zijn foto's heeft en kan laten afdrukken voor moederdag.

Conclusie: een erg leuke actie, een geweldige opbrengst van maar liefst € 1.075,00 en er zijn erg mooie foto`s gemaakt."
 

 

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend