Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

25.000 sms'jes voor Hartekind!

De maand september is de Hartekind 4333 sms actie maand!

Sinds deze zomer hebben we CBF erkenning en mogen we gebruik maken van 4333 doneren via sms. De doelstelling van de actie is om in deze maand 25.000 sms’jes te ontvangen voor Stichting Hartekind op 4333. Dit betekent 1 sms’je voor ieder hartekind in Nederland.

Daarom proberen we zoveel mogelijk hartevrienden te verzamelen om in de 1e week van september actief hun eigen contacten te benaderen om 1 sms te sturen met Hartekind naar 4333. Een hele kleine moeite met een super mooi doel. 1 sms kost je 3 euro en het is eenmalig.

We hopen natuurlijk dat jij net als wij al je contacten wil benaderen om 1 sms te sturen. Het oproepen om 1 sms te sturen kan bijvoorbeeld via LinkedIn – via een persoonlijk bericht, via Facebook, – via persoonlijk bericht of taggen, via Twitter – #taggen, via sms, via whatsapp, via email of op welke andere manier die voor jou werkt. Bijgaand vinden jullie een voorbeeld van teksten voor de verschillende media en een afbeelding om eventueel te gebruiken. Maak je bericht persoonlijk vanuit je eigen betrokkenheid voor een nog beter resultaat.

Natuurlijk gaan we ervan uit dat je zelf ook een sms’je stuurt :-) Laten we met z’n allen gaan voor 25.000 sms’jes! Dat zou toch super zijn!

Lees hier meer over de sms actie!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend