Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Oproep Wilhelminaschool Lekkerkerk

De leerlingenraad van de Koningin Wilhelminaschool uit Lekkerkerk (Zuid-Holland) heeft na een raadpleging onder de leerlingen besloten een sponsoractie te houden voor Stichting Hartekind. Er zit ook een leerling op de school die geboren is met een hartafwijking dus het leek gewoon vrij logisch dat het dit doel zou worden.

50% van de sponsoractie zal naar dit goede doel gaan. De andere 50% zal worden ingezet voor materialen voor het schoolplein. De school is een gezonde school op het gebied van Sport en bewegen en richt het schoolplein zo in dat er lekker bewogen en gesport kan worden.

De sponsoractie vindt plaats op vrijdag 4 september. De dag is uitgeroepen tot de Sportiefste dag van de KW!. Heel de dag zullen de leerlingen in touw zijn met bewegen en sporten. Om deze dag te kunnen realiseren is de school op zoek naar vrijwilligers die de leerlingen kennis kunnen laten maken met allerlei sport en bewegingsactiviteiten. Je kunt je aanmelden bij directie.wilhelmina@kwschool.net

Wil je bij aanmelding aangeven hoeveel leerlingen je tegelijkertijd les zou kunnen geven/begeleiden, hoelang een activiteit duurt en wat voor een ruimte en materialen er nodig zijn en eventuele kosten die er aan verbonden zijn?

De school heeft 9 groepen en 225 leerlingen. De schooltijden zijn van 8.30 - 14.00 uur. Er is een Schoolplein14 op het schoolplein, de school zit dicht bij een park en op loopafstand is er een sportpark met allerlei mogelijkheden zoals beachvolleybal, etc. Even verderop zijn de tennisbanen en de voetbalvelden.

De leerlingen van de KW kijken uit naar een sportieve dag!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend