Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Nodig al je Facebook vrienden uit om mee te doen met onze online DamTotDam veiling!

Terwijl team Hartekind en onze HarTlopers zondag 20 september zich kilometers in het zweet gaan werken voor de loop op de fiets classic, kunnen we het niet laten om jullie ook aan wat spannends mee te laten doen.

Jullie hebben de primeur om middels een online veiling, die gaat plaatsvinden op de Facebookpagina van Hartekind (hou de link in de gaten voor de info) om mee te gaan bieden op bijzondere items van o.a. gesigneerde Ajax goody’s, shirt van onze Tour de France debutant Team LottoNL-Jumbo wielrenner Wilco Kelderman, ingelijste foto van de overwinning op het GOUD 50 meter vrije slag in 35.60 sec (Wereld Record) in Beijing van Paralympisch zwemster Mirjam de Koning Peper, boek 'De zeven levens van Wubbo Ockels' geschreven door dochter Gean, boek 'De hartslag van een ander' geschreven door Wouter Duinisveld & Marcia Jansen, gesigneerd boek van fotograaf 'The Afgan Girl' Steve McCurry en meer….De gehele opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan het funden van Pacepro’s bij kinderen met een Pacemaker/ICD en naar het onderzoek van het ErasmusMC in Rotterdam genaamd ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) bij kinderen met een aangeboren hartafwijking (AHA) en een onverwerkt medisch gerelateerd trauma’. 

De spelregels

- De veiling opent om 10.00 en sluit om 13.00

- De pagina wordt item per item met een starttarief op de Facebookpagina geplaatst.

- Wil je een bod doen, laat dan je naam bij de geplaatste post/foto achter. Let op dat het bod met een standaard tarief van 5,00 omhoog gaat. VB; zet jij je naam bij een pet met een starttarief van 15,00, dan bied jij 20,00 etc.

- Weet wat je doet. Wil jij gedurende de veiling toch je bod intrekken, verwijder dit dan zo snel mogelijk. Om verwarring en/of teleurstelling te voorkomen willen we je vragen dit tenminste te doen voordat de veiling geëindigd is.   

- Ben jij om klokslag 13.00 de laatste die op een item geboden heeft? Dan ben jij de gelukkige eigenaar. Je hoeft niets te doen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen hoe je in het bezit gaat komen van je item. 

Let er wel op dat het vanwege de evt. drukte wellicht wel wat meer tijd in beslag kan nemen dan wenselijk. Wij hopen hiervoor op jullie begrip. 

Tot slot, wensen we jullie heel veel plezier!


https://www.facebook.com/StichtingHartekind

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend