Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Nieuwe online media redacteur in actie voor Hartekind

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe online media redacteur. Ze heet Dayenne Zwaagman, werkzaam o.a. als accountmanager bij Emma At Work, in de cliëntenraad bij het UWV, schrijft voor het patiëntenblad van de PAH en voor de Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaatverpleegkundigen. Recentelijk is Dayenne afgestudeerd als Hartenwijzer. Als Hartenwijzer ondersteunt ze ouders van een kind met een aangeboren hartafwijking.

Ze is 33 jaar en geboren als hartekind met een eenkamerhart, waarvoor ze in haar jonge jaren meerdere openhartoperaties heeft moeten ondergaan. Na haar laatste “moderne verbouwing” zoals ze zelf haar operatie eind 2013 noemt, is ze tijdens haar revalidatie vorig jaar dusdanig aangesterkt dat ze haar elektrische fiets verkocht en een racefiets aangeschaft heeft om in goede conditie te blijven. Ze wil graag in actie komen voor Stichting Hartekind en besloot samen met een klein gezelschap de Dam tot Dam Fietsclassic op 20 september a.s. te gaan fietsen.

Het sponsorgeld dat ze hiermee op wil halen zal gebruikt worden voor de aanschaf van Pace-Pro’s. We zijn echt enorm blij met dit soort initiatieven en hopen dat jullie de actie van Dayenne willen delen in jullie netwerk zodat ze zoveel mogelijk kinderen van een Pace-Pro kunnen voorzien! Sponsorgeld voor team Dayenne kan overgemaakt worden op rekeningnummer IBAN: NL62 INGB 0004 3126 88 tnv Stichting Hartekind ovv D.I. Zwaagman.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend