Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Najaarsmarkt Ijzendoorn weer groot succes!

Zaterdag 26 september was het weer zover. Jose Timmer en haar dreamteam waren weer te vinden op de najaarsmarkt in IJzendoorn. En ook dit jaar was het weer een succes. Of beter gezegd: een nog groter succes dan de voorgaande jaren! 

De aanpak was dit jaar iets anders en door alle ideeën te bundelen heeft het dreamteam meerdere acties gerealiseerd;  Een taartenactie en een vaderdag-ontbijtactie. Ook stonden ze (voor het eerst) op de markt in Achterberg en op de fair in Lienden. Op 10 september werd er een sponsorloop gehouden met de Isandraschool in IJzendoorn en dit leverde maar liefst €500,- op.  Met drie scholen in de omgeving; CBS Rehoboth, Isandraschool en houtkoperschool is er een kleurplaatwedstrijd gehouden.

"Het mooie van dit alles wat we doen is dat we nieuwe mensen blijven ontmoeten, mensen enthousiast kunnen maken en kunnen informeren over stichting hartekind en hoe belangrijk dit goede doel is".

De najaarsmarkt was een zeer geslaagde dag en met de verkoop van alle spullen werd maar liefst €5.985,85 opgehaald. Na vermelding op facebook wilde iemand het bedrag afronden op €6.000,- geweldig!

Jose wil graag iedereen bedanken; alle sponsoren, particulieren die in actie kwamen voor ons of geld schonken. En uiteraard iedereen die spullen beschikbaar heeft gesteld voor de verkoop. Ook haar dreamteam wil ze bedanken voor hun enorme enthousiaste inzet; hartverwarmend! En ook Stichting Hartekind bedankt  ze voor het goede contact en de waardering!

En namens ons Jose; Echt fantastisch wat jullie voor Stichting Hartekind doen! Enorm bedankt.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend