Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

José Timmer en haar Dreamteam al jarenlang actief voor Hartekind

Ieder jaar zamelt José Timmer met haar dreamteam spulletjes in om te verkopen op de najaarsmarkt in Ijzendoorn.  Ze zijn hier het hele jaar non-stop mee bezig en de opbrengst van de verkoop gaat ieder jaar weer naar Stichting Hartekind. Vorig jaar heeft ze met 4 kramen, een enveloppenkraam en een grondplaats vol met boeken bijna € 4000,- opgehaald. Een prachtig initiatief!

José Timmer is 29 jaar en op 3 mei 2011 zijn José en haar man de trotse ouders geworden van een prachtig dochtertje: Dewi! Bij de 20 weken echo kregen zij te horen dat Dewi de aangeboren hartafwijking AVSD had. De hartafwijking bracht teveel complicaties met zich mee, waardoor ze na 5 dagen afscheid hebben moeten nemen van Dewi.

“Dit verandert compleet je leven. Ik wist meteen dat ik me in wilde zetten voor een goed doel, iets wat binding met kinderen heeft en waar ik mijzelf verbonden mee voel. Al snel kwam ik terecht bij Stichting Hartekind en sindsdien zet ik me voor hen in”

José houdt ontzettend van "rommelen"(oude spulletjes kopen, opknappen), en het idee om op de markt spullen te verkopen ten bate van Stichting Hartekind ontstond al snel. Het eerste jaar stond ze samen met 2 zussen en een vriendin met twee kramen op de markt voor Stichting Hartekind, maar in de loop van de jaren kreeg ze steeds meer mensen om zich heen die wilden helpen. Inmiddels heeft ze een team van familie en vrienden om zich heen; het dreamteam! “Zonder hen kan ik dit allemaal niet waarmaken.”

Door een eigen facebookpagina te maken; voor altijd in ons hart (dit staat ook op het grafsteentje van Dewi) kregen ze meer en meer bekendheid en sinds die tijd stromen de spullen binnen om te verkopen, maar ook sponsoren melden zich aan.

De voorbereidingen voor dit jaar zijn ook alweer in volle gang en op dit moment zijn ze bezig met de verkoop van spullen via marktplaats, spullen inzamelen en sorteren voor de markt in september (5 kramen en grondplaats), acties voor Facebook, een taartenactie en de voorbereidingen voor een mogelijke sponsorloop.

Wil je José en haar team steunen? Neem contact op: Tel: 06-14392032 of mail: vooraltijdinonshart@gmail.com

Of neem een kijkje op de Facebookpagina "voor altijd in ons hart":
https://nl-nl.facebook.com/VoorAltijdInOnsHart

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend