Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hele familie zet zich in voor Hartekind!

Amber heeft een broertje met een aangeboren hartafwijking. Milan heeft na zijn geboorte een open-hartoperatie gehad en langere tijd in het UMCG gelegen. Dit was een intensieve periode en heeft veel indruk gemaakt op Amber en de rest van hun gezin. Zoveel indruk dat de familie graag iets terug  wil doen voor alle goede zorgen. “Stichting Hartekind is een prachtig initiatief om ons steentje aan bij te dragen”. Niet alleen Amber besloot iets te gaan doen, maar ook vader, moeder, opa en oma komen in actie om geld in te zamelen.

Vader Johan gaat op 20 september a.s. de Dam- tot Damloop lopen voor Stichting Hartekind. Amber vond dit zo mooi, dat ze spontaan bedacht dat ze cupcakes wilde verkopen op de kinderbraderie hier op Ameland. Dit vond Opa Jaap  weer zo’n goed idee dat hij enthousiast zijn schuur in ging om een kraampje te maken. En oma Dora kroop achter de naaimachine voor een doek voor het kraampje!

In totaal bakte Amber wel 500 cupcakes die ze in haar prachtige kraam verkocht op 3 braderieën.
Ze haalde hiermee maar liefst €171,- euro op! Wat prachtig bedrag Amber! We zijn trots op je en natuurlijk op iedereen die heeft meegewerkt!

Enorm bedankt allemaal!

En Johan.... succes nog even met trainen voor de Dam-tot Damloop!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend