Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Dam tot Damloop 2015

Mijn naam is Ellen van Langen en ik ben olympisch kampioene 1992 op de 800 meter. Ik ben sinds 2014 ambassadeur voor Stichting Hartekind, omdat ik als topsporter door diverse blessures weet hoe het is als je lichaam niet meer doet wat je wilt. Hartekinderen hebben hier levenslang mee te maken. Daarom steun ik het werk van Stichting Hartekind. Om de medische kansen en kwaliteit van leven van Hartekinderen te verbeteren moet er onderzoek gedaan worden en daar is geld voor nodig.

De opgehaalde sponsorgelden zullen volledig worden ingezet voor het onderzoek ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) bij kinderen met een aangeboren hartafwijking (AHA) en een onverwerkt medisch gerelateerd trauma’. Hiervoor hebben we EUR 88.837 nodig.

Hierbij daag ik je uit om mee te lopen op zondag 20 september!  En niet alleen om hard te lopen, maar ook om te lopen met je hart.

Er is plek voor 100 HARTlopers in ons Hartekindteam en deze zomer zal ik ter voorbereiding op de damloop een clinic geven aan alle deelnemers. Ook jij bent van harte uitgenodigd!

Lees hier wat Stichting Hartekind doet om jou te ondersteunen voor en tijdens de Damloop en wat ze van je verwachten.

Loop mee voor Stichting Hartekind en help ons kinderen met een aangeboren hartafwijking – Hartekinderen - gewoon kind te laten zijn!

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend