Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

28 juni 2015 Fietsen voor het goede doel

Op 28 juni 2015 organiseerden Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht en Agterberg Bedrijven hun gezamenlijke relatiedag tijdens de Toerversie Utrecht, de officiële toertocht van de Grand Départ in Utrecht.

Circa 135 gasten vertrokken vanuit Hotel De Bilt – Utrecht voor een prachtige fietstocht over 75, 110 of 150 km. Alle gasten reden allemaal het “eerste gedeelte” van de 2e Touretappe van Utrecht richting Zeeland (Neeltje Jans). Daarna werd het Tour-parcours verlaten en splitsten de verschillende routes.

De organisatoren van de relatiedag, Klaas en Els van der Valk en Agterberg Bedrijven vinden het een voorrecht om zo heerlijk met z’n allen te kunnen fietsen, maar zijn zich er zeer van bewust dat dit niet vanzelfsprekend is. Daarom vroegen zij die dag speciale aandacht voor kinderen die hieraan niet kunnen meedoen vanwege gezondheidsredenen. Om die reden is er geld ingezameld voor Stichting Stofwisselkracht en voor Stichting Hartekind.

De opbrengst bedraagt € 4.250,00; de helft hiervan - € 2.125,00 – ten goede komt aan Stichting Hartekind.

HARTelijk dank, Klaas en Els van der Valk en Agterberg Bedrijven! En natuurlijk ook alle fietsers! Het was een bijzondere dag en jullie zijn echte hartevrienden!

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend