Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Weissenseeschaatsers Hartekind krijgen tips van Barbara de Loor

Gisteravond - 16 december – hebben de Weissenseeschaatsers van Hartekind op de Jaap Edenbaan te Amsterdam schaatstips gekregen van Barbara de Loor.

Een team van 25 sportievelingen gaat op 23 januari 2015 de uitdaging aan om voor Stichting Hartekind op de Weissensee in Oostenrijk de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen. Maximaal 200km bij verwachte temperaratuur van ver onder nul.

Met deze sportieve prestatie wil de schaatsploeg 100.000 euro aan sponsorgeld bijeenschaatsen. Met dit bedrag willen wij de academische kinderhartcentra ondersteunen bij het benodigd onderzoek om hartfalen als gevolg van een aangeboren hartafwijking verder terug te dringen.
Daarnaast zal het sponsorgeld gebruikt worden voor de aanschaf van PacePro’s voor kinderen met een pacemaker of een icd. De PacePro is een persoonlijke pacemakerbeschermer die het mogelijk maakt dat deze kinderen wèl kunnen sporten. Het op maat laten maken van één PacePro kost ongeveer 800 euro.

We kijken met een warm gevoel terug op de schaatsclinic. De opkomst was grandioos en we zijn oprecht blij met al onze Hartevrienden (sponsors) die mogelijk maken dat wij straks op 23 januari met deze grote groep een prachtig resultaat gaan behalen.

Veel dank ook aan Barbara de Loor die ons nuttige tips heeft gegeven. Geweldig!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend