Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Onze steun aan Hartekind!

De leerlingen van het Gymnasium op Het Goois Lyceum in Bussum hebben in het eerste jaar een heel leuk extra vak: Ondernemerschap. Een half jaar lang, 3 uur per week, maken zij kennis met alle facetten van het ondernemerschap door geld op te halen voor een goed doel. Voor welk doel en hoe zij geld op gaan halen mogen de leerlingen zelf bedenken. De docente bekijkt of het plan realistisch is.

“Ons plan was om een leuk Kerstkraampje te beginnen op de Kerstmarkt in Bussum. Omdat die al vol was geboekt, hebben we ons plan maar op een buurtborrel in Naarden gedaan.
We verkochten vooral zelfgemaakt eten zoals chocoladetaart, cupcakes, worstenbroodjes en cake, maar we verkochten ook kettingen, hartjes voor aan de Kerstboom en vogelvet.

Het ging op de dag zelf erg goed en we hebben het er erg naar ons zin gehad! De opbrengst viel dan ook niet tegen: we hebben ruim 151 euro opgehaald!”

Tamara, Emma en Isabelle hopen dat hiermee meer kinderen met hartproblemen worden geholpen, kunnen sporten en een normaal leven als kind kunnen leiden. En dit hoopt Hartekind ook.

Meiden, nogmaals heel erg bedankt voor jullie enthousiaste steun!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend