Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartpas genomineerd voor de Innovatieprijs 2014!

De HartPas is één van de vier genomineerden voor de Innovatieprijs 2014!  De HartPas is een App voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Met behulp van deze App beheert het kind en zijn of haar verzorger een digitale omgeving waarin de specifieke hartproblemen en de impact daarvan op het dagelijkse leven van het kind zijn vastgelegd en worden bijgehouden. Hiermee wordt de onafhankelijkheid vergroot en kan het kind een zelfstandige gesprekspartner zijn in de omgeving waar het speelt, sport en leert.

De App is een initiatief van Stichting Hartekind en de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH).De uitreiking van de innovatieprijs is een initiatief van Stichting Voorzorg te Utrecht. Deze stichting is actief als subsidiefonds en dit jaar bestaan ze 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum reiken zij de innovatieprijs 2014 uit. De genomineerden zijn inmiddels bekend en de Hartpas van Stichting Hartekind is dus één van de 4 genomineerden!

De innovatieprijs bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,00 en een beeld.

Het doel van Stichting Voorzorg is het bevorderen van de gezondheidszorg door het verlenen van subsidies aan (innovatieve) projecten. De Stichting Voorzorg Utrecht wil graag een bijdrage leveren aan de zorg voor en om mensen, voor zover die zorg valt buiten de reguliere financiering en ten goede kan komen aan een breed patiëntenbestand.

Donderdag 20 november wordt bekend gemaakt of Stichting Hartekind de innovatieprijs 2014 mee naar huis mag nemen!

We houden jullie op de hoogte.

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend