Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Geweldige opbrengst jaarmarkt IJzendoorn

Zaterdag 27 september stonden Jose Timmer en haar dreamteam weer op de najaarsmarkt in IJzendoorn. Vorig jaar met 3 kramen, maar vanwege de toenemende belangstelling dit jaar met 4 kramen én een enveloppenkraam.

Gedurende het hele jaar hebben Jose en haar team spullen ingezameld om te verkopen op de rommelmarkt. Vanaf de markt vorig jaar zijn ze non-stop doorgegaan met spullen verzamelen. Door de buurvrouw van Jose zijn mooie foto’s gemaakt voor een visitekaartje en hiermee hebben ze nog meer bekendheid kunnen geven aan hun markt én aan Stichting Hartekind. Het resultaat was zichtbaar; er werden zoveel spullen gebracht dat Jose extra opslagruimte moest zoeken en na een oproep op Facebook kregen ze bericht van 2 lieve mensen die hun schuurtje beschikbaar wilde stellen. Maar liefst 113 dozen konden ze er kwijt!  
Maar het was nog steeds niet genoeg én uiteindelijk zijn er 2 schuurtjes, een zolder en een duiventil gevuld met spullen. Jose is erg blij dat mensen op deze manier hun bijdrage wilden leveren.

Naast de 4 kramen en een grondplaats voor boeken moest er ook veel geregeld worden voor de enveloppenkraam; een kraam waar je een envelopje kon kopen met altijd prijs. Jose en haar team hebben veel bedrijven benaderd om prijsjes te sponsoren. Dit was een succes! In totaal vonden ze 50 bedrijven die wilden sponsoren. En niet alleen kleine prijsjes, maar ook prachtige hoofdprijzen! Voor de kinderen een kinderfiets van MULDER tweewielers en voor de volwassenen een workshop voor drie personen van schoonheidssalon Infinity en andere grote prijzen. Alle andere prijsjes; de kramen, de t- shirts, de flyers, de helium, de hartentaart, de knuffels, de snoepjes, een extra dekzeil en zelfs een kar werden gesponsord.

In de aanloop naar de markt hebben Jose en haar team ook contact gehad met ouders van kinderen, die mede dankzij hun bijdrage, afgelopen jaar een pace-pro hebben gekregen. “Wat overweldigend, wat mooi om die verhalen van de ouders te horen. Dit heeft mij en het dreamteam nog meer gemotiveerd om door te gaan. Want er is toch niets mooier dan iets te kunnen betekenen voor die kinderen, dat zij weer kind kunnen zijn!”

En toen was de daar de grote dag waar Jose en haar team zo naar hebben uitgekeken. Vroeg opstaan, en na een kop koffie om 6.00 uur met z'n allen aan de gang, zodat alles om 10.30 paraat is voor de verkoop.

Het was een geweldige dag! De zon scheen, veel bezoekers en de verkoop ging goed. Sommige mensen herkenden ze zelfs van vorig jaar en waren bekend met het goede doel, maar er is ook veel informatie gegeven over stichting Hartekind. 

Naast een goede verkoop van spullen, zijn er ook 270 enveloppen verkocht en dit alles heeft maar liefst € 3.942,58 euro opgebracht. Wat een geweldige opbrengst!

Het bedrag is 's avonds bekend gemaakt en onze voorzitter Peter- Willem was hierbij aanwezig. Jose: “Ik ben vereerd dat hij er bij wilde zijn en met dit geld hopen we net als vorig jaar weer pacepro's te bekostigen”

Mede dankzij de enthousiaste inzet van Jose en haar team hebben vorig jaar meerdere hartekinderen een pacepro gekregen. Het ingezamelde geld van dit jaar zal ook weer besteed worden aan het bekostigen van PacePro’s. Wat een waardevolle bijdrage levert het dreamteam op deze manier aan het werk van onze stichting en daardoor aan de kwaliteit van leven van Hartekinderen. We zijn jullie hier enorm dankbaar voor Jose! 

Via deze weg wil Jose graag iedereen bedanken voor zijn / haar bijdrage: “Iedereen bedankt voor het schenken van spullen voor de verkoop of het geven van een donatie. Alle bedrijven en particulieren bedankt voor de sponsoring. En natuurlijk ook een dankjewel voor de mensen die opslag beschikbaar stelde.  Mijn man en familie voor de steun en hulp. En in het bijzonder het dreamteam! Zonder jullie allen zouden wij dit niet kunnen doen. Samen maken WIJ het verschil”

Volgend jaar zijn Jose en haar team zeker weer te vinden op de najaarsmarkt in IJzendoorn en wilt u haar steunen? Neem contact op: Tel: 06-14392032 of mail: vooraltijdinonshart@gmail.com

Of neem een kijkje op de Facebookpagina "voor altijd in ons hart":
https://nl-nl.facebook.com/VoorAltijdInOnsHart

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend