Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Wandel met je HART: Nijmeegse 4daagse 2013

Ga jij deelnemen aan de Nijmeegse 4daagse? Dan ga je een prestatie leveren waar je trots op mag zijn! Wil jij ook voor anderen lopen? Loop dan mee voor Stichting Hartekind en help ons ‘Hartekinderen’ gewoon kind te laten zijn. Meld je nu bij ons aan en wandel met je HART!


Van 16 tot en met 19 juli a.s. lopen ruim 45.000 wandelaars mee met de Nijmeegse 4daagse 2013, het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld.
Ben jij ook één van deze deelnemers of ken jij iemand die meeloopt?
Meld je dan aan (of meld hem/haar aan) als wandelaar voor Stichting Hartekind en help ‘Hartekinderen’ aan een pacemakerbeschermer zodat ook zij gewoon kunnen sporten!

De deal:

JIJ zorgt voor minimaal € 150,- sponsorgeld, waardoor jij zorgt voor meer PacePro’s voor ‘Hartekinderen’: de pacemakerbeschermer die het mogelijk maakt dat zij wél kunnen sporten.
Let op: de wandelaar met de hoogste sponsorbijdrage krijgt een mooie verrassing!

WIJ:


Doel sponsoractie:


De opbrengst van de sponsorgelden wordt geïnvesteerd in de aanschaf van PacePro’s voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. De PacePro (= Pacemaker Protector) is een pacemakerbeschermer, die ontwikkeld is door Raymon Wijman, orthopedisch adviseur bij Livit Orthopedie te Rotterdam.

‘Hartekinderen’ die een pacemaker of een icd hebben mogen vaak niet sporten, omdat hun pacemaker kwetsbaar is. Zo vertelde Raymon over een jongen die bij hem kwam, omdat hij zo graag wilde voetballen. Samen zijn ze aan de slag gegaan en nu is de PacePro een feit.
Inmiddels zijn er al 15 ‘Hartekinderen’ geholpen met de PacePro. Helaas worden de Pacepro’s over het algemeen nog niet vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. Daarom werven wij tijdens de Nijmeegse 4daagse fondsen voor de PacePro. Hoe meer geld, hoe meer ‘Hartekinderen’ we kunnen helpen gewoon kind te zijn!

Een geweldig initiatief, waar jij als wandelaar voor Hartekind een directe bijdrage aan levert!

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@hartekind.nl . Na ontvangst van je mail sturen wij je een bevestiging.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend