Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Valentijnsgroet

"Op 14 februari van het jaar 270 werd een jonge Romein - Valentijn (Valentinus) genaamd - gedood, omdat hij het Christendom niet wilde verloochenen. Voor het dochtertje van de gevangenbewaarder, die hem bewaakte en met wie hij bevriend was geworden, liet hij een briefje achter. Hij ondertekende het briefje met “Van je Valentijn”. Een briefje uit dankbaarheid voor hun vriendschap..."

Ook wij willen jullie op Valentijnsdag bedanken….
Mede door de inzet van vrijwilligers, donateurs en sponsors voor Stichting Hartekind hebben we het afgelopen jaar weer vele doelen kunnen realiseren. Ons primaire doel is het beschikbaar maken van fondsen voor noodzakelijk (medisch) onderzoek. En we hebben weer heel wat fondsaanvragen kunnen honoreren!
Daarnaast willen we de basis ‘kwaliteit van het leven van Hartekinderen’ verbeteren. Op dit gebied hebben we activiteiten kunnen organiseren voor èn met Hartekinderen, zoals een sportieve schaatsmiddag en een actief dagje beachvolleybal.
Verder weten steeds meer personen en bedrijven ons te vinden met allerlei mooie initiatieven. Dit is natuurlijk geweldig, dit betekent dat onze bekendheid groeit en daar zijn we enorm blij mee. Want grotere bekendheid betekent nog meer mogelijkheden om verder te groeien. En daar hebben jullie aan meegewerkt!
Daarom op deze Valentijnsdag onze dankbaarheid, want... Ons hartje klopt door jullie!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend