Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

The Future Group steunt Hartekind

Jaarlijks steunt The Future Group verschillende goede doelen. Ditmaal werden zij geraakt door het verhaal van TFG ondernemer Martin van Dijken. Martin is vader van een zoontje met een aangeboren hartafwijking, Olivier.


Martin gaf te kennen zijn grenzen te willen verleggen om zo Stichting Hartekind financieel te ondersteunen. Dat zou hij doen door samen met 50 andere Hartekind schaatsers de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te gaan schaatsen.

Dat initiatief werd intern zeer positief ontvangen. Hierop volgend heeft TFG zich een waardig en dierbaar supporter getoond. Binnen de diverse maatschappen van TFG is men gaan brainstormen…….. en met resultaat: een pluchen speel nijlpaardje met de naam “Billy”!
“Billy” is neergezet als verpersoonlijking van alle kindjes met een hartafwijking. Het TFG nijlpaardje heeft symbool gestaan voor de gehele actie.


Uiteindelijk heeft Martin 200 km geschaatst op de Weissensee en door de verkoop van alle Billy’s heeft TFG € 4.417,- bij elkaar gebracht. Begin november mocht Tjerk Suurenbroek, voorzitter van Hartekind, de cheque in ontvangst nemen. The Future Group en iedereen die een Billy heeft gekocht: heel erg bedankt!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend