Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Ruud liep 2x in een maand voor Hartekind!

“Het was zwaar, maar fantastisch om mee te maken. De drive waarvoor ik het deed, heeft geholpen deze prestatie te voldoen. Het motiveert mij zeker om een nieuwe uitdaging aan te gaan, zeker voor Hartekind!”


Inmiddels ruim een maand geleden, geniet Ruud – vader van een zoon met een aangeboren hartafwijking - nog steeds van zijn ervaring om 2 afstanden in één maand te lopen. Zijn deelname aan de Dam tot Damloop en de Halve Marathon van Amsterdam was niet alleen voor zijn eigen kick, maar meer nog als extra stimulans om geld in te zamelen voor Hartekind.

“Het is wel het minste wat ik kan doen”, aldus Ruud. “Wij hebben onlangs van dichtbij geconstateerd, dat er in de afgelopen 10 jaar al veel verbeterd is op het gebied van de medische behandeling van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Dit alles is o.a. mogelijk gemaakt door stichtingen en fondsen als Hartekind in samenwerking met de Kinderhartcentra in Nederland. Ik wil mij daarom graag hiervoor inzetten, zodat zij met dit werk door kunnen gaan!”

De opbrengst van de sponsoractie van Ruud hebben wij geteld bij de totale opbrengst van ca. € 18.000,= van de Dam tot Damloop 2013. Hiermee hebben onze HARTlopers een directe bijdrage geleverd aan de HartPas, de pas die bij je hart past!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend