Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Markt IJzendoorn eindigt met fantastische opbrengst!

“Het liep als een trein, mensen waren enthousiast, de verkoop ging goed en prachtige foto's werden gemaakt. En als hoogtepunt van de dag de overhandiging van de cheque aan Just Deinum van het bestuur van Hartekind. Opbrengst 2.275,67 euro. Ongelofelijk, dit hadden we nooit gedacht!”
José & family/friends heel erg bedankt voor jullie inzet en super mooie bedrag voor het project PacePro!

“1 februari startte het dan echt… De eerste spullen opgehaald, toen volgde er meer en meer. De laatste maanden was het minstens 3x per week spullen ophalen en ook al voorverkoop via Marktplaats, omdat de opslag te klein was voor de grote spullen.”

 

José Timmer-Jansen wilde dit jaar met haar actie meer bekendheid en meer resultaat dan vorig jaar. Ook wilde zij haar verhaal vertellen waarom ze deze actie gestart is en maakte hiervoor de Facebookpagina aan: Voor altijd in ons Hart.


Iris Spaink kwam met een briljant idee om met een rood hart foto's te maken op de markt en maakte de eerste promotiefoto voor Facebook. Het werd een succes: van alle kanten boden mensen aan om te helpen, bedrijven wilden sponsoren en doneren.

 

“Op 21 september was het dan eindelijk zover… Met een geweldig team; mijn man, zussen, zwagers en vriendinnen startten we om 7.00 uur! Het liep als een trein, mensen waren enthousiast, de verkoop ging goed en prachtige foto's werden gemaakt.

Met als hoogtepunt van de dag kwam Just Deinum van het bestuur van Hartekind op onze barbeque voor de overhandiging van de cheque. Opbrengst 2.275,67 euro. Ongelofelijk, dit hadden we nooit gedacht!

Met dit bedrag willen we graag het project PacePro steunen. Hartekinderen mogen vaak niet sporten, omdat hun pacemaker of icd kwetsbaar is. Met een PacePro (= pacemakerbeschermer) kunnen ze wel sporten. Dat is toch geweldig!”

 

Stichting Hartekind wil José & haar man, familie en geweldige vrienden hartelijk bedanken voor hun fantastische inzet waardoor Hartekind zo’n prachtige donatie mocht ontvangen!

Onze dank gaat óók uit naar alle sponsoren: AVH-Bouw, Hoveniersbedrijf RoyRodi, HKV Ochten, Meximum Promotions, Het Masker Wageningen, Bouwbedrijf G. van Kleef.

En Bloedbessen v.o.f Asch/Neerijnen en Hatro Ochten voor hun donatie.

 


“Mede dankzij jullie allemaal is het een geweldige dag geweest en zien we al weer uit naar 2014!”, aldus José Timmer-Jansen.

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend