Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Loop mee met de Hartekind Dam tot Damloop 2013

Wil jij meelopen met de Dam tot Damloop 2013? Dan ga je een prestatie leveren waar je trots op mag zijn! Wil jij ook voor anderen lopen? Loop dan mee voor Stichting Hartekind en help ons 'Hartekinderen' gewoon kind te laten zijn. Meld je nu bij ons aan en wordt een echte HARTloper!

Op zondag 22 september 2013 lopen vanuit hartje Amsterdam 55.000 deelnemers naar hartje Zaandam aangemoedigd door duizenden toeschouwers tijdens de Dam tot Damloop. Ook zijn er tientallen live muziekoptreden, die garant staan voor een enorme happening.


Graag dagen wij je uit om niet alleen hard te lopen, maar te lopen met je hart. Loop mee voor Stichting Hartekind en help ons kinderen met een aangeboren hartafwijking - Hartekinderen - gewoon kind te laten zijn! Wees er snel bij, want op = op!

De deal:

JIJ zorgt voor minimaal € 150,- sponsorgeld. De HARTloper met de hoogste sponsorbijdrage krijgt een mooie verrassing!

WIJ:

Let op:

Heb je al een startbewijs voor de Dam tot Damloop 2013, maar wil je óók voor Stichting Hartekind lopen, dan geldt een minimale sponsorbijdrage van € 130,-. Van alle verdere voordelen geniet jij ook!

Doel sponsoractie:

De opbrengst van de sponsorgelden wordt geïnvesteerd in de Hartpas, de pas die bij je hart past. De Hartpas is een digitaal hartpaspoort voor kinderen met een aangeboren hartafwijking, waarin betrokkenen direct kunnen nagaan waar ze rekening mee moeten houden, wat wel en niet kan en wat ze moeten doen 
in crisissituaties.

Denk aan de leerkrachten op school of de trainers op de sportvereniging! Wij willen dat 'Hartekinderen' gewoon kind kunnen zijn en dus plezier kunnen hebben, hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen genieten van het leven; waar ze ook zijn, wat ze ook doen! De Hartpas helpt hierbij.
Een geweldig initiatief, waar jij als HARTloper een directe bijdrage aan levert!

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@hartekind.nl .
Na ontvangst van je mail sturen wij je een inschrijfformulier.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend