Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartenfeest voor Lucas

Om te vieren dat het met hun zoontje Lucas zo goed gaat, hebben Emske en Arnout een groot feest gegeven. En in plaats van cadeautjes hebben zij hun gasten gevraagd een bijdrage aan Stichting Hartekind te doen. Op deze manier mochten wij 1000 euro als donatie ontvangen. Een fantastisch bedrag, hartelijk dank daarvoor!

Op 27 april 2013 werd Lucas, de zoon van Emske en Arnout, geboren. Een paar dagen na zijn geboorte bleek hij een hartafwijking te hebben: supraventriculaire tachycardie . Eindelijk na drie weken ziekenhuis, waar ze zijn hartritme onder controle kregen met medicijnen, mocht Lucas mee naar huis.

“We waren dolgelukkig, maar wel met de nodige reserves. Het was zo ingrijpend geweest, dat we bijna niet blij durfden te zijn. Drie maanden later waren de tumoren op zijn hartklepje, die de hartritmestoornis veroorzaakte, verdwenen en mochten we stoppen met de medicijnen. Wat een opluchting!
Onze kleine Lucas is er zoals het er nu naar uitziet overheen gegroeid. Omdat wij weten dat er heel veel kinderen zijn die niet over een hartafwijking heen groeien, wilden wij iets bijdragen aan een stichting die zich inzet voor deze kinderen en bijdraagt aan onderzoek naar hartafwijkingen.


Om te vieren dat het met Lucas zo goed gaat hebben we een groot feest gegeven. Want eerlijk is eerlijk. Als je zo iets ingrijpends met je kindje meemaakt, grijp je alles aan om het te vieren en beleef je de momenten dat het goed gaat zo veel intenser. Hierdoor leer je ook om nog blijer te zijn met wat je hebt, want niets is vanzelfsprekend. Helaas, hebben we dit aan den lijve ondervonden.
We hebben al onze familie en vrienden gevraagd om voor dit Hartenfeest in plaats van een cadeautje mee te brengen,
een bijdrage aan Stichting Hartekind te doen. Hierdoor hebben we 1000 euro mogen doneren aan deze geweldige organisatie!”

Emske, Arnout en Lucas nogmaals heel erg bedankt voor jullie donatie en wij van Stichting Hartekind wensen jullie alle goeds toe!

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend