Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekind aanwezig bij Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2013!

Dankzij Rabobank Den Haag was Hartekind op 11 september met een stand aanwezig, juist om het belang van sporten voor Hartekinderen onder de aandacht te brengen!

Sport is passie, sport is gezond, sport is verbroedering. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en respect. Als iedereen geniet van sport zorgt dat voor een kerngezond Nederland. Een fysiek, mentaal, economisch en sociaal kerngezond Nederland met alle voordelen van dien, zoals sociale cohesie, gezondheid, tolerantie en een vitale samenleving. We winnen veel met sport en het is enorm leuk om te doen!


Daarom organiseerden NOC*NSF, de Sportbank en de Richard Krajicek Foundation op 11 september 2013 voor de 7e keer op rij de Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar. Verschillende teams met politici, topsporters, buurtbewoners en vertegenwoordigers uit onderwijs, zorg en bedrijfsleven namen het tegen elkaar op tijdens een voetbal- of hockeywedstrijd op een Krajicek Playground. Ook konden zij hun krachten meten tijdens een beachvolleybalwedstrijd op een City Court.

Traditiegetrouw werden deelnemers ook uitgenodigd om hun visie te geven op belangrijke ontwikkelingen binnen de samenleving en de sport. Deze keer gebeurde dit op een interactieve wijze, tijdens en rondom de wedstrijden. Onder andere het Nationaal Preventie Programma, de gemeenteraadsverkiezingen 2014 en nieuw kansspelbeleid kwamen aan de orde.

Kijk hier voor een impressie.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend