Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Groot succes Weissensee 2013!

Daar stonden we dan op 25 januari jl.: een groep van maar liefst 45 Hartekind-schaatsers om 07.00 uur ’s ochtends aan de start op het Oostenrijkse ijs van de Weissensee voor de 25ste editie van de Alternatieve Elfstedentocht. Na maanden van intensieve training en clinics was het dan eindelijk zover. Iedereen gespannen op zijn/haar eigen manier.


50, 100, 150 of 200 km, ieder had een eigen uitdaging. Onder prachtige weersomstandigheden gingen we van start, in het donker. Voorzichtig de eerste rondjes van 4,2 km totdat het langzaam licht werd. Toen konden we met z’n allen de vele scheuren en gaten in het ijs goed zien, helaas. Voor velen werd het een loodzware tocht met veel vallen en opstaan.
Maar wat was het een mooi gezicht, die rood/witte Hartekind pakken op het ijs! En wat heeft iedereen een topprestatie geleverd, laten we dat niet vergeten. Zeker ook onze jongste Hartekind schaatser, Ruud Venderbosch - 14 jaar, die maar mooi 100 km heeft geschaatst!Ontzettend veel dank aan jullie allemaal en zeker ook aan onze sponsors: Barts Winter Accessories, schaatscentrum 'De Uithof', Jan van der Hoorn Schaatssport, Beau Development , NatureCrops en Bisnez Management.
Want wat een prachtig resultaat is er tot nu toe al bereikt: zo’n € 60.000 nu en er komt gelukkig nog meer binnen. Hier worden we bij Hartekind heel blij van, hopelijk tot Weissensee 2014! 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend