Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Dam tot Damloop 2013 groot succes!

Wat een geweldig sportevenement is het toch, die Dam tot Damloop. En wat is het voor Hartekind ook weer een prachtige editie geworden!

Zondag 22 september jl. gingen zo’n 60 lopers voor ons om 11.50 uur van start voor de 10 EM van Amsterdam naar Zaandam. Zij liepen niet alleen voor zichzelf, maar ook met hun HART. Ze haalden in totaal ca. € 18.000 op. Een enorme prestatie waar ze trots op mogen zijn!
Verder kreeg Pim Bijtel uit handen van Alvarum de beker voor ‘Beste Individuele Fondsenwerver’ van alle bij hen aangesloten goede doelen! Deze beker draagt hij op aan Stef Elzer, het Hartekindje waar hij voor gelopen heeft.

Voor de diverse onderdelen van de Dam tot Damloop hadden 55.000 deelnemers zich ingeschreven. Samen met de lopers maakten de duizenden toeschouwers er een waar volksfeest van. Bewoners langs het parcours zorgden traditiegetrouw voor veel muziek, versieringen, spandoeken en de nodige verfrissingen.
Het Burgemeester in ‘t Veldpark was dit jaar voor het eerst omgedoopt tot Dam tot Dam Park. Onder het genot van een hapje, een drankje en optredens van Rigby, Shary-An en Belle Perez genoten deelnemers en bezoekers van de unieke Dam tot Dam sfeer.
Vanwege het drukkende weer hadden meer lopers dan normaal last van benauwdheid. Er hebben zich echter geen ernstige incidenten voorgedaan.

Doel sponsoractie
De opbrengst van de sponsorgelden wordt geïnvesteerd in de HartPas. Dit geweldige initiatief, waar onze HARTlopers een directe bijdrage aan geleverd hebben, helpt Hartekinderen gewoon kind te kunnen zijn en dus plezier te kunnen hebben, hun talenten te kunnen ontwikkelen en te kunnen genieten van het leven; waar ze ook zijn, wat ze ook doen!

De sponsoractie loopt overigens nog door tot medio oktober 2013, dus wil je ook nog je steentje bijdragen dan is het nog mogelijk. Ga naar onze sponsoractie, kies een HARTloper of een team uit die je wilt sponsoren en doneer eenvoudig een bedrag. Alle beetjes helpen, een te kleine donatie bestaat niet.

Heel veel dank namens vele Hartekindjes! En blijf ons steunen!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend