Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Dag voor Hartekind om nooit te vergeten!

Het nieuwe jaar begon erg goed voor Stichting Hartekind. Op 6 januari stond The Beach in Aalsmeer in het teken van het NK Beachvolley Indoor én in het teken van Stichting Hartekind!

Het initiatief hiertoe werd genomen door Sanne Keizer, Olympisch Beachvolleybalster én onze ambassadrice. Samen met The Beach heeft zij een middag georganiseerd, speciaal voor Hartekinderen. Het was een drukte van belang!

De kinderen konden zich de hele middag vermaken met beachvolley- en beachrugby clinics. Ook was er een heus springkussen en er kon geknutseld en geschminkt worden. Er werden percussieworkshops gegeven en er werd een flashmob ingestudeerd die werd opgevoerd op het centercourt. Als klap op de vuurpijl gaf Sanne samen met Olympiër Richard Schuil een Beach volleybal clinic op het centercourt. Voor de kinderen een onvergetelijke middag, waar ze even gewoon kind konden zijn!

Na afloop van de finales werd een veiling gehouden met allerlei Olympische items onder leiding van Arnold Vanderlyde. Tevens werd er een Samsung Galaxy SIII verloot. Dankzij de enthousiaste hulp van vele vrijwilligers, mensen die lootjes en veilingstukken hebben gekocht, Sanne Keizer en Arnold Vanderlyde, heeft het NK in The Beach in Aalsmeer een fantastisch bedrag opgeleverd voor Stichting Hartekind. Ruim 3200 euro. Super, bedankt iedereen!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend