Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

2e plek van Grote Prijs Stichting Optimix voor Hartekind!

Dankzij de passie en betrokkenheid waarmee Emske onze stichting heeft voorgedragen, mocht Hartekind op 12 november een presentatie geven en meedingen naar een finaleplaats van de Grote Prijs Stichting Optimix.
Resultaat: 2e plek oftewel een cheque van 5000 euro voor de PacePro!

Ieder jaar stelt het bestuur van Stichting Optimix alle medewerkers van Optimix Vermogensbeheer in de gelegenheid een goed doel aan te dragen voor de Grote Prijs Stichting Optimix. Deze stichting is opgericht vanuit vermogensbeheerder Optimix en ondersteunt maatschappelijke doelen.
Vervolgens selecteert het bestuur van Stichting Optimix drie inzendingen die een presentatie mogen geven en daardoor kans maken op één van de 3 finaleplaatsen. Passie en betrokkenheid bij het voorgedragen doel zijn de belangrijkste criteria voor het behalen van een finaleplaats.


Dat we op 12 november de kans kregen om voor Optimix een presentatie te geven, hebben we geheel te danken aan Emske en Arnout. 
Emske is werkzaam bij Optimix Vermogensbeheer en heeft samen met Arnout een zoontje met een aangeboren hartafwijking. Hun zoontje Lucas werd geboren met een hartafwijking die na een intensief traject in het ziekenhuis helemaal onder controle is.

Aan het eind van de avond mochten de bestuursleden Just Deinum en Peter-Willem van Lindenberg een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen! Dit bedrag zal door ons worden ingezet om kinderen met een pacemaker of een icd te helpen aan een PacePro: een pacemakerbeschermer waardoor zij toch kunnen sporten!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend