Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Wat een feest, die Weissensee!

Het is ze gelukt, ze hebben het volbracht. Fantastisch! Het team van 20 schaatsers voor Stichting Hartekind stond vrijdagochtend 27 januari om 7 uur bij -17 graden en in het donker aan de start van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Klaar voor het afleggen van resp. 100 – 200 km en ze hebben allemaal de finish gehaald!

Dankzij de aanmoedigingen van het publiek, de prima verzorging door de organisatie ter plekke en niet te vergeten de inzet en het doorzettingsvermogen van de schaatsers zelf, hebben zij deze geweldige sportieve prestatie geleverd.

Tegelijkertijd heeft deze ploeg enthousiaste mannen ook een indrukwekkend bedrag aan sponsorgeld weten in te zamelen. Inmiddels meer dan 30.000 euro.
Dit prachtige resultaat zal Stichting Hartekind besteden aan de realisatie van de digitale HartPas voor kinderen met een aangeboren hartafwijking en een speciale sport-, spel- en schaatsmiddag voor Hartekinderen en hun vriendjes op 26 maart a.s. in het schaatscentrum ‘De Uithof’ te Den Haag.


Stichting Hartekind is supertrots en dankbaar voor de prestatie en inzet van ‘hun’ team. Petje af en nogmaals veel dank!

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend