Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Voorbereidingen 'Weissensee' in volle gang!

Nog een dikke week te gaan..... Op 27 januari is het dan zover. Ruim 20 schaatsers binden voor Stichting Hartekind op de Weissensee in Oostenrijk de ijzers onder. Door het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht halen zij meer dan 25000 euro op. Geld dat ten goede zal komen aan medisch wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen en het realiseren van een (digitaal) Hartpas voor kinderen met een hartafwijking. 


De voorbereiding voor deze geweldige schaatstocht is in volle gang. Hiernaast ziet u een foto van ons schaatsteam: vol enthousiasme omdat ze niet kunnen wachten op het startschot op 27 januari om 07.00 uur 's ochtends. Deze foto is genomen tijdens de schaatsclinic die het team 11 januari heeft gevolgd op kunstijsbaan De Uithof in Den Haag. Deze clinic werd geheel belangeloos verzorgd door de marathonschaatsploeg van De Uithof. De schaatsers kregen tips op het gebied van voeding, kleding en schaatstechniek.
Verder hebben onze schaatsers een speciaal schaatsjack uit handen van Eric Bodlaender (directeur Topic Travel en sponsor van de jacks) uitgereikt gekregen.
Stichting Hartekind wil de marathonschaatsploeg en Topic Travel daar enorm voor bedanken!

Bent u ook aangestoken door deze bijzondere schaatskoorts en wilt u onze schaatsers helpen hun doel te bereiken? Via de website www.schaatsenvoorhartekind.alvarum.net kunt u gemakkelijk en snel uw steentje bijdragen. Iedere donatie, klein èn groot, is welkom.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend