Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

VERKOOP SIERADEN VOOR HARTEKIND

Afgelopen zaterdag stond de 9 jarige Ymke in alle vroegte op de jaarlijkse vrijmarkt in Harmelen zelf gemaakte sieraden te verkopen. De opbrengst gaat naar Stichting Hartekind, omdat het zusje van Ymke ook een hartafwijking heeft. De voorlopige opbrengst van € 90,80 is een recordbedrag, maar kan nog meer worden!

Na vijf maanden voorbereiding was het 1 september jl. eindelijk zover: Ymke moest al om 5.30 uur opstaan om een mooi plekje te bemachtigen op de jaarlijkse vrijmarkt. Ieder jaar bedenkt ze weer een andere actie en dit jaar verkocht ze zelfgemaakte sieraden. De opbrengst zal helemaal naar Stichting Hartekind gaan, omdat het zusje van Ymke ook een hartafwijking heeft.

Met behulp van het promotiemateriaal van Stichting Hartekind stond de kraam er mooi bij. Alle zelf geknutselde kettingen en armbandjes keurig gerangschikt op een groot bord met spijkertjes. Het werd gezellig druk, zelfs de zon kwam door en de dikke jassen konden uit.
Het leukste van de dag is natuurlijk het tellen hoeveel je verdiend hebt! De voorlopige bijdrage van Ymke aan Stichting Hartekind is 90,80 Euro. Een recordbedrag, maar er kan zeker nog meer bijkomen……
Wilt u ook nog een bijdrage doen en zo'n bijzondere ketting of armband ontvangen? Voor informatie en bestellingen: klik hier . De gehele opbrengst van de site gaat naar Stichting Hartekind.

Ymke, bedankt voor je fantastische actie en inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Super! We zijn hier echt heel erg blij mee!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend