Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Schaatsmiddag voor Hartekinderen op 26 maart 2012

Voor al die Hartekinderen tussen de 7 en 17 jaar die nog even willen proeven aan het typische schaatsgevoel organiseert Stichting Hartekind samen met het schaatscentrum ‘De Uithof’ en de Cruyff Foundation een gezellige schaatsmiddag op maandag 26 maart van 16.00 – 19.00 uur in Den Haag.
De deelname is gratis en je mag je ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Wel even aanmelden als je wilt komen!

Vind je het ook zo jammer dat het natuurijs weer verdwenen is als sneeuw voor de zon? Begon je ook net een beetje de slag te pakken te krijgen van het schaatsen? Of was je al zo goed dat je stiekem zat te hopen op die Elfstedentocht? Het kan natuurlijk ook zijn dat je om de een of andere reden niet mee hebt kunnen doen aan deze prachtige Hollandse traditie.


Stichting Hartekind organiseert samen met het schaatscentrum ‘De Uithof’ en de Cruyff Foundation een gezellige schaatsmiddag voor al die Hartekinderen tussen de 7 en 17 jaar die nog even willen proeven aan het typische schaatsgevoel samen met zijn/haar
ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Het definitieve programma is nog niet helemaal klaar, maar je kunt in ieder geval schaatsen op de funbaan èn je krijgt iets te drinken en te eten. Verder zijn we nog in overleg met de KNSB over een schaatsclinic.


Hopelijk tot ziens op de schaats op ‘De Uithof’. Wij hebben er zin in en Cruyffie, de mascotte van de Cruyff Foundation is er misschien ook bij!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend