Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Schaatsen voor Hartekind 2013

Met veel plezier kijken we terug op het prachtige schaatsevent van afgelopen januari. Op vrijdag 25 januari 2013 gaan we opnieuw de Weissensee bedwingen. Alleen deze keer willen we minimaal 100.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar schaatsen.
Met dit bedrag willen wij het project 'Hart op Weg' van het Wilhelmina Kinderziekenhuis / UMC Utrecht financieren. 'Hart op Weg' is een langjarig follow-up programma dat Hartekinderen ondersteunt bij hun fysieke, motorische en cognitieve ontwikkeling.

Om dit bedrag te realiseren zijn er veel schaatsers nodig. Dus wacht niet langer en kom zelf in actie of stimuleer je collega’s, vrienden en familie om ook dit geweldig mooie event mee te beleven of om hun steentje bij te dragen door deze sportievelingen te sponsoren!

Wat betekent het concreet voor je als je mee wilt schaatsen?

Aanmelden
Je kunt je als schaatser aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden en vervolgens ingevuld en ondertekend te mailen naar: info@hartekind.nl . Na ontvangst hiervan sturen wij je een bevestiging.

Download hier het inschrijfformulier

Sponsoring
Niet meeschaatsen maar wel een steentje bijdragen door de schaatsers te sponsoren?! Dit kan heel eenvoudig door een donatie te doen via de fondsenwervingpagina op Alvarum.nl . Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie en het is 100% veilig.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze sponsoractie kun je een mail sturen naar info@hartekind.nl .

De volgende sponsors dragen al bij:

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend