Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Kick off Schaatsploeg Hartekind

Gisteravond - 13 december - was op de Jaap Edenbaan te Amsterdam in bijzijn van Barbara de Loor en ambassadrice Sanne Keizer de presentatie van de schaatsploeg Hartekind en werd het nieuwe schaatspak uitgereikt.

 

Een groot team van meer dan 40 sportievelingen gaat op 25 januari de uitdaging aan om voor Stichting Hartekind op de Weissensee in Oostenrijk de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen. 200km bij een vermoedelijke temperaratuur van -20 graden.

Met deze sportieve prestatie wil de schaatsploeg minimaal 100.000 euro aan sponsorgeld bijeenschaatsen om het onderzoek ‘Hart op Weg’ van het Wilhelmina Kinderziekenhuis/UMC Utrecht te kunnen financieren. 'Hart op Weg' is een langjarig follow-up programma dat Hartekinderen ondersteunt bij hun fysieke, motorische en cognitieve ontwikkeling.

We kijken met een enorm warm gevoel terug op onze Hartekind schaatsploeg kick off. De opkomst was grandioos en we zijn oprecht blij met al onze Hartevrienden (sponsors) die mogelijk maken dat wij straks op 25 januari met deze grote groep een prachtig resultaat gaan behalen.
Veel dank ook aan Barbara de Loor die ons nuttige tips heeft gegeven en onze ambassadrice Sanne Keizer. Super, geweldig!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend