Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Geslaagde verkoop in IJzendoorn

Na maanden spullen verzamelen, konden zaterdag 15 september eindelijk José, haar zussen en vriendin echt in actie komen voor Stichting Hartekind en zij haalden daarmee € 768,47 op. Goed gedaan, ladies!

Op de rommelmarkt in IJzendoorn had José Timmer uit Opheusden 2 kramen gehuurd om samen met haar zussen en vriendin spullen te verkopen. De opbrengst van deze verkoop was bestemd voor Stichting Hartekind.

’s Ochtends in alle vroegte waren ze al druk in de weer om alle spullen naar de markt te brengen en de kramen leuk in te richten. Door de posters en flyers van Stichting Hartekind kon iedereen zien waar ze voor stonden. Het werd uiteindelijk een succesvolle dag met veel positieve reacties van bezoekers van de rommelmarkt. “Het was echt een gezellige dag om dit samen met mijn zussen en vriendin voor alle Hartekindjes te kunnen doen”, aldus José. “We hadden van tevoren niet kunnen bedenken dat we € 768,47 bij elkaar zouden krijgen!”

Stichting Hartekind bedankt José en haar dames voor hun inzet en prachtige donatie. Verder bedanken we alle mensen die spullen aan hen ‘gedoneerd’ hebben om te verkopen, AVH-Bouw uit Velp voor de sponsoring van de marktkramen en alle mensen die spullen gekocht hebben. Geweldig, we zullen de donatie goed besteden!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend