Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Collega’s helpen Hartekinderen

Een paar dagen voor het startschot klinkt van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen, is een team van de Gemeente Drechtsteden bezig met hun laatste voorbereidingen om aanstaande zondag te gaan ‘knallen’ voor alle Hartekinderen. Ze gaan ervoor, ze kunnen het en ze gaan het doen!

Via een collega hebben zij voor het eerst iets over Stichting Hartekind gehoord en zijn ze op het idee gekomen om met hun prestatie geld in te zamelen voor ‘Hartekinderen’.
De Zevenheuvelenloop bedraagt 15 km en staat bekend om zijn verraderlijke parcours. Het team van de Gemeente Drechtsteden kan instaan voor hun conditie en is goed voorbereid op deze ‘test’.

Inmiddels hebben zij met hun sponsoractie al meer ingezameld dan ze hadden durven dromen en daarvoor willen Selma, Dorien, Gwen, Johan, Günther en Wim iedereen die al gedoneerd heeft ontzettend bedanken. Zij hopen echter stiekem hun streefbedrag van € 1.000,-- nog te halen.
Vandaar onze oproep: Help deze sportievelingen hun droom te bereiken en geef daarmee kinderen met een aangeboren hartafwijking een kans om een normaal leven te leiden! Want: “Kind zijn, hart nodig!”

Ga hier naar de sponsoractie

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend