Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Christian liep de Wolfskamerloop

 “Mits goed gediagnosticeerd als jong kind, kom je een heel eind met een aangeboren hartafwijking”, zegt Christian Termohlen na afloop van de Wolfskamerloop in Huizen.

Geboren met een hartafwijking en pas in 2011 hieraan geopereerd is de nu 44 jarige Christian Termohlen blij en trots met zijn succesvolle deelname op zondag 28 oktober aan de Wolfskamerloop (10 km) in Huizen. Er was veel aandacht voor hem door het spierenpak en bij het passeren van de finish voor Stichting Hartekind door de speaker.

Als ‘tegenprestatie’ voor alle hulp van iedereen gedurende de lastige en intensieve revalidatieperiode na zijn openhart operatie in 2011, deed Christian dit jaar ook mee aan de Dam tot Damloop en de Bredase Singelloop. Met zijn gesponsorde deelname zamelde hij geld in voor Stichting Hartekind i.c. kinderen met een aangeboren hartafwijking. Mede dankzij deze donaties kunnen wij medisch wetenschappelijk onderzoek financieren en projecten starten gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van ‘Hartekinderen’.

Christian, gefeliciteerd met deze fantastische prestatie en enorm bedankt voor je inzet voor onze stichting en alle Hartekinderen!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend