Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Bestel nu je startbewijs voor de Hartekind Dam tot Damloop 2012

Stichting Hartekind is één van de “Goede Doelen” tijdens één van werelds grootste hardloopfeesten! Wij bieden je de kans om niet alleen voor jezelf mee te lopen, maar ook voor een ander! Meld je nu aan en doe mee.

Op zondag 23 september 2012 lopen vanuit hartje Amsterdam 40.000 deelnemers naar hartje Zaandam aangemoedigd door 200.000 toeschouwers tijdens 
de Dam tot Damloop.
Ook zijn er tientallen live muziekoptredens, die garant staan voor een enorme happening.
Loop mee voor onze ‘Hartekinderen' en steun Stichting Hartekind!
Wees er snel bij, want op = op!

De deal:

JIJ zorgt voor minimaal € 100,00 aan sponsorgeld.
Laat je prestatie bovendien sponsoren door familie, buren, vrienden en collega’s! Hoe meer geld jij ophaalt, hoe meer goed werk wij kunnen doen voor de Hartekinderen. Wij helpen je daar graag bij. Degene met de hoogste sponsorbijdrage ontvangt een verrassing!

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@hartekind.nl. Na ontvangst van je mail sturen wij een inschrijvingsformulier + een sponsorformulier mee.

N.B.:
Graag leggen wij uit waarom onze startbewijzen duurder zijn dan de reguliere startbewijzen voor de Dam tot Damloop. Goede doelen moeten hun startbewijzen bij de organisator van de Dam tot Damloop (Le Champion) inkopen in het businessvak. Die kaarten zijn duurder dan de reguliere kaarten. Daar komen de kosten van een hardloopshirt nog bij. Stichting Hartekind wil uiteraard een bepaald bedrag overhouden aan deze actie. Van de minimale sponsorbijdrage blijft zo 50% over voor het goede doel. Dat percentage kan je verhogen door je te laten sponsoren door je eigen supporters!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend