Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

50 Dam-tot-Damlopers voor Stichting Hartekind!

Voor het tweede jaar is Stichting Hartekind vertegenwoordigd tijdens één van werelds grootste hardloopfeesten, de Dam-tot-Damloop. 50 enthousiaste hardlopers zullen 23 september van start gaan voor de 10 EM en zijn nu al volop bezig met hun looptrainingen en geldinzamelingsacties voor onze Hartekinderen. Help onze lopers hun doel te bereiken!

Aangemoedigd door zo’n 200.000 toeschouwers zullen zondag 23 september a.s. vanuit hartje Amsterdam naar hartje Zaandam tijdens de Dam-tot-Damloop 50 deelnemers niet alleen voor zichzelf, maar óók voor Stichting Hartekind lopen. Geweldig, wij zijn hier heel erg blij mee!

Met deze sportieve prestatie willen de 50 lopers zich inzetten voor kinderen met een aangeboren hartafwijking en hun ouders. De opbrengst van hun geldinzamelingsacties zal Stichting Hartekind gebruiken om activiteiten/projecten te (onder)steunen om de kwaliteit van leven van Hartekinderen te verbeteren, zoals het ontwikkelen van de digitale Hartpas .

Inmiddels zijn de lopers op allerlei manieren bezig zich voor te bereiden en geld in te zamelen. Er worden folders van Stichting Hartekind uitgedeeld, er zijn cakejes gebakken en verkocht op Koninginnedag in Leiden. Verder wordt er aan andere wedstrijden meegedaan om te oefenen voor de echte 10 EM van de Dam tot Damloop.

Als u ook uw steentje bij wilt dragen en onze lopers wilt helpen hun doel te bereiken, dan verwijzen wij u graag naar de sponsoracties via www.geef.nl en www.alvarum.nl . Iedere donatie, klein èn groot, is van harte welkom!

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend